Gjør Nedlasting Av Musikk Fra Internett Til Et Blunk

Ser nedlasting av musikk ut som en overveldende oppgave? Mange føler deg flau og vil ikke be dine nærmeste om hjelp. Denne artikkelen er svaret for deg. Følgende tips lar deg enkelt lage et bibliotek.

Hvis du er på Internett på jakt etter gratis nedlastning av musikk, må du være ekstremt forsiktig. Å laste ned musikk uten å betale er ulovlig og straffes ved lov. En annen grunn til at du vil unngå dette er fordi hackere bruker musikknedlastinger som en måte å sende virus til datamaskinen din.

En billig måte å laste ned musikk på er å følge feeder fra populære nedlastingssider for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlastinger av musikk tilgjengelig hver dag. Bare søk etter «gratis musikk» – og en liste over gratis sanger og album vil bli oppført for deg å laste ned.

Et godt tips å vurdere når du tenker på å laste ned musikk, er å forhåndsvise et helt album før du bestemmer deg for å kjøpe det. Det er aldri en god ide å kjøpe et helt album hvis du bare har hørt en sang av den. Du liker kanskje ikke resten.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som musikknedlasting. Ved å laste den ned, kan det hende at du setter datamaskinen din i fare for virus, noe som kan skade din personlige informasjon.

Se på tilbudene på Amazons nedlastingsside for musikk. Enkeltnedlastinger kan kjøpes til en brøkdel av det du normalt betaler. Disse rabattene endres daglig, så sjekk inn regelmessig for å få mest mulig besparelser.

Hvis du laster ned en mengde musikk, bør du vurdere å bruke en online abonnementstjeneste for musikk. Rdio og Spotify er noen av tjenestene som gir bred tilgang til en lav pris. Du laster den ned for offline spill akkurat som kjøpte nedlastinger. Det kan være en rimeligere metode for å bygge en flott musikksamling.

Ikke prøv å laste ned musikk fra et sted der du ikke kan stole på hvor den kommer fra. For eksempel bør du ikke bruke piratprogramvare for å få musikken din. Dette er fordi du kan ende opp med å laste ned et virus eller spionprogramvare. Det er også i strid med loven å gjøre dette, så bare få nedlastinger fra pålitelige kilder.

Forsikre deg om at MP3-spilleren din er helt kompatibel med musikken du laster ned. Ulike nettsteder tilbyr nedlastinger i forskjellige formater, og hvis nettstedet du henvender deg til for musikken din har et annet format enn MP3-spilleren bruker, kan det føre til problemer. For å unngå kostbare og tidkrevende problemer, sjekk før du laster ned.

Sørg for å sjekke filformatet før du laster ned musikk. Du må være sikker på at filen du får er kompatibel med hvilket system du bruker. Hvis du er usikker, er det lurt å holde seg til MP3-filer. Denne filtypen er omtrent like universell som de kommer.

Nå ser du hvor enkelt dette er? Nedlasting av musikk skal ikke overvelde deg. Disse ideene vil hjelpe deg med å utvide samlingen din. Du får se hvor enkelt det er. Begynn å lytte umiddelbart etter at du laster ned. Best av alt, du kan fortsette å utvide musikksamlingen din.

Teknikker For De Beste Musikknedlastningene