Nedlasting Av Musikk Gjort Enklere Med Disse Tipsene

Nedlasting av musikk er noe mange av oss har gjort før. Når det er sagt, hvordan vet vi om vi gjør det effektivt? Hvordan kan vi finne noen tips for å hjelpe oss med å gjøre det enda bedre? Du har funnet denne artikkelen og alle de gode ekspertrådene den gir om emnet, så les videre.

Du må være forsiktig hvis du skal bruke gratis musikk nedlasting nettsteder. Hackere tilbyr ofte gratis populærmusikk for å spre virus. De kan plassere et virus i en nedlasting enkelt, og når du finner ut av det, kan det være for sent.

Hvis du ønsker å prøve ut noen mer obskure artister, holde øynene skrelles for gratis musikk tilgjengelig fra dem. Selv de mest populære nettstedene, som Amazon og iTunes, tilbyr gratis nedlastinger fra tid til annen. Dette er en fin måte å bygge musikkbiblioteket ditt uten å bruke penger på låter du kanskje eller kanskje ikke liker.

Hvis du laster ned musikk fra en lite kjent kilde, må du kontrollere at du nylig har oppdatert antivirusprogramvare som kjører under nedlastingen. Når du ikke er sikker på hvor filen kommer fra, er det et must for å beskytte datamaskinen. Disse filene kan være fylt med malware og spyware. Du trenger topp antivirusbeskyttelse for å sikre datamaskinen.

Ikke prøv å laste ned musikk fra et sted hvor du ikke kan stole på hvor den kommer fra. Du bør for eksempel ikke bruke piratprogramvare for å få musikken din. Dette er fordi du kan ende opp med å laste ned et virus eller spionprogrammer. Det er også mot loven å gjøre dette, så bare få nedlastinger fra pålitelige kilder.

Googles musikknedlastinger er veien å gå hvis du er en Android-bruker. Tjenesten er design for å være kompatibel med Android-enheter og heter GMAA. Det er bare ca $ 10 per måned, noe som gjør det til en rimelig metode for å laste ned musikk.

Hvis du laster ned musikk fra en node-til-node-tjeneste, tar du deg tid til å rydde opp i metadataene for filene du får. Metadataene er hvem, hva og hvor av filen. Ting som artistnavnet, albumnavnet, sportittelen og sjangeren. Litt opprydding kan gå langt til din digitale spiller å kunne levere den beste opplevelsen for deg.

Hvis det er visse sanger du alltid lytter til, oppretter du en spilleliste med musikknedlastinger uten nett i stedet for å strømme dem fra skyen. Dette er spesielt viktig hvis du bruker en mobildataplan. Disse skyfilene kan spise opp mye av din månedlige dataplan. Men hvis sangene lagres rett på enheten, bruker den ingen av den databøtta i det hele tatt.

Se etter tilbud hver dag om å få nye musikknedlastinger med rabatt. iTunes, Amazon og andre populære forhandlere tilbyr gode tilbud hver dag. Dette gir deg en sjanse til å lytte til ny musikk til en lav pris.

Med så mye gode råd på fingertuppene, vil du nå kunne gjøre musikknedlastingene dine så godt de kan være. Det spiller ingen rolle hvor mye erfaring du har, du vet nå hva ekspertene vet, noe som gjør deg til en mester. Gå ut og last ned litt musikk med en gang!